Januari 2023

Officiële opening van Het Fort Vught op 3 februari 15.00uur.

Kom en proef de smaak en sfeer van dé hippe hotspot van Noord-Brabant. We draaien al even met z’n allen, maar officieel opent Wethouder Mark du Maine Het Fort Vught op 3 februari om 15.00uur. Even stil staan bij dat wat we met alle ondernemers hebben neergezet en u bent van harte welkom om hier bij te zijn.

Het Fort Vught is letterlijk en figuurlijk de meest smaakvolle plek aan de randen van Den Bosch en Vught. Want hier kun je terecht voor veel verschillende, met passie bereidde lekkernijen, culinaire hoogstandjes, de lekkerste koffies, goed getapte speciaal bieren en andere dranken, je kunt overal neerstrijken voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner en daarnaast deelnemen aan workshops. Naast dit kun je al dat lekkers ook mee naar huis nemen.


Het Fort Vught ondernemers: Café Martha | Bij-Isabelle | Boerderijwinkel Heuven | The Beershop | Keilekker | El Fuerte | Brouwerij d’n Draok | Daje!

OFFICIËLE OPENING Het Fort Vught – 3 februari 15.00uur.

November 2022

De eerste ‘Fort bewoners’ zijn gesetteld

VUGHT – De eerste ondernemers zijn hun winkel of horeca gelegenheid gereed aan het maken om open te gaan. Nog steeds work in progress, maar de sfeer is al top. Iedereen heeft er zin in, dat merk je.

Martha Café Vught is open, zo ook Boerderijwinkel Heuven, Kei Lekker Brabantse Worstenbroodjes en El Fuerte. Blijf ons volgen voor nieuwe ontwikkelingen. 

Brabants Dagblad | 23 juli 2022

Winkelhal met horeca op Fort Isabella opent dit najaar: ‘Dé nieuwe, hippe hotspot van Vught en omstreken’

VUGHT – Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar dit najaar opent de hal met diverse winkels én horeca op Fort Isabella. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het pand…

Initiatiefnemers Henk Jan van Maanen en Wouter Heuven kijken uit naar de opening van Het Fort:

‘Samen hebben we met heel veel passie en plezier de schouders gezet onder iets moois. Op deze bijzondere locatie in de buitenstad gaan we de mensen in Het Fort unieke versbelevingen voorschotelen. Shoppen, genieten van verse, ambachtelijke producten en je vrije tijd op een plezierige manier doorbrengen gaan hier straks hand in hand.’
Volg ons op Instagram voor de ontwikkelingen. 

Publicatie 9 juli 2022

Persbericht op NOVO3 de publieke omroep voor Vught, Helvoirt & Cromvoirt.

Publicatie 8 juli 2022

Persbericht op Avulo

Klik Nieuws Bossche Omroep | 8 juli 2022

Het Fort: de nieuwe hippe hotspot van Vught en omstreken

VUGHT | Wie het Fort Isabella-terrein aan de groene buitenrand van Den Bosch bezoekt, kijk zijn ogen uit. Op het voormalige kazerneterrein verrijst een compleet nieuwe wijk waar het heerlijk leven, werken, leren en recreëren wordt. Voor de nieuwe wijkbewoners, hun stad- en streekgenoten en vele dagjesmensen.
Maar dat is nog niet alles: …

Het Fort Vught

Reutseplein 10, Vught
Fort Isabella terrein
info@hetfortvught.nl

 

Openingstijden

Diverse ondernemers zijn 7 dagen per week open. De openingstijden kunnen per ruimte verschillen, check de informatie van de ondernemer voor de exacte tijden.